MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz tarafından hazırlanan 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma programı Akhisar Belediyesi Park İçi Sinema Salonunda yapıldı. Sunuculuğunu Türk Dili Edebiyat Öğretmenimiz Fethi GÖRGÜLÜ'nün yaptığı program Beden eğitimi öğretmeni Fatih TUNÇ komutuyla Saygı duruşu Müzik öğretmeni Umut FİTİL yönetiminde İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Hava Meydan ve Garnizon Komutanlığı tarafından hazırlanan Slayt gösterimi ve günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Okulumuz öğretmenlerimiz  ve öğrencimiz tarafından hazırlanan “Çanakkale Geçilmez” Oratoryo gösterimi, öğrencilerimizden oluşan koronun seslendirdiği türküler müzik öğretmenizin solo olarak okuduğu türküler ile salonda duygulu anlar yaşandı. Programın sonunda Protokol sahneye çıkarak öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve tebrik ettiler.

Mrt

9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İLE İZMİR SASALI HAYVANAT BAHÇESİ ARDINDAN İZMİR KARŞIYAKA TİYATROSU RAGIP HAYKIR SAHNESİNDE SAHLENEN "PALAZ" ADLI OYUNA KATILDIK. OYUN KONYA DEVLET TİYATROSU OYUNCULARI TARAFINDAN SERGİLENDİ.

Mrt

Manisa Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında Manisa Fuar alanınıydaydık. Fuara Türkiye genelindeki üniversiteler stant açarak katılım gösterdiler.Üniversite stantlarının yanı sıra fuara YKS Eğitim Yayıncıları ve Yurtdışı Eğitim Danışmanlıkları da katılım gösterdiler. İstanbul Aydın Üniversitesi Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Tunaya KALKAN, Tıp Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç Dr. Süheyla RAHMAN, Genetik ve Biyomühendislik Bölümünden Arda ASLAN'ın seminerlerini dinleme imkanını yakaladılar.

Şbt

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, ‘Ateşin Kahramanları Gençlerle Buluşuyor Projesi’ kapsamında okulumuzda meslek tanıtımı etkinliği gerçekleştirdi.

Şbt

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZDEN OKULUMUZA ZİYARETLER YAPILDI.

MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ;

1-RAMAZAN ŞİMŞEK- DOKUZ EYLÜL ÜNV. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ

2-SEMİH BİLGİÇ- ÇANAKKALE 18 MART ÜNV. GIDA MÜHENDİSLİĞİ

3-BURAK ÖZTÜRK- BURSA ULUDAĞ ÜNV. ELEKTRİK ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

4-ABDULLAH TİRELİ- EGE ÜNV. ZİRAAT MÜHENDİSLİĞİ

5-ENİS CEYHAN- MSÜ DENİZ HARP OKULU

6-BETÜL GÜRBÜZ- KTÜ ECZACILIK

7-FATMANUR URÇUK- DOKUZ EYLÜL ÜNV. DİŞ HEKİMLİĞİ

8-ARDA YURTYAPAN- İZMİR BAKIRÇAY ÜNV. FİZYOTERAPİ ve REHABİLİTASYON

9-MUHAMMET KESKİN- İSTANBUL BİRUNİ ÜNV. HEMŞİRELİK

10-GÜNDÜZ ÖZÇAKIR- MERSİN ÜNV. DENİZ ULAŞTIRMA ve İŞLETME

ZİYARETLERDE ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTE TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR ve ÖĞRETMENLERİMİZ İLE HASRET GİDERME FIRSATI BULDULAR BİZLERDE ONLARI GÖRMEKTEN ÇOK MEMNUN OLDUK.

KENDİLERİNE GEREK EĞİTİM GEREKSE TÜM YAŞAMLARI BOYUNCA BAŞARILAR DİLİYORUZ.