MANİSA / AKHİSAR - Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi

Akhisar Şeyh İsa Anadolu Lisesi

HÜRRİYET MAHALLESİ 151. SOKAK NO 281 / 2 45200 AKHİSAR MANİSA
Vizyon
Biz Şeyh İsa Anadolu Lisesi olarak ;bilim ve teknolojinin farkında olan , değişime ve gelişime açık , öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden , değerlerini yaşayan ve yaşatan , hoşgörü sahibi,farklılıkları zenginlik kabul eden , en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip , dünyanın her yerine bilgi,beceri ve üstün karakteri ile örnek bireyler yetiştirmek istiyoruz.
Misyon
Dünyanın aradığı barış ve huzur ortamının sağlanmasında geçmişte olduğu gibi günümüzde ve gelecekte de en önemli unsur olacak büyük ve güçlü Türkiye’nin gerçekleşmesi için; Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda Vatanına, milletine, ailesine ve yaşadığı çevreye karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde, milletinin birlik ve beraberliğine, ülkesinin bağımsızlığına, bayrağına düşkün, ileri görüşlü, yetenekli, çağın bilgi ve donanımına sahip aydın fertler yetiştirmektir. Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde hem yüksek öğretime hazırlamak hem de bölgenin iş ve hizmet alanlarının gereksinimi olan teknik insan gücünü yetiştirmek.
Doğalgaz Kalorifer
İngilizce - Almanca
Erkek pansiyonu bulunuyor.
Belediye ulaşım hizmetleri
Özel servis taşımacılığı
Merkez
Akhisar ilçesine 4 km. Manisa ile 52 km.
erasmus +